Raw & Real Sistertalk Podcast

Welkom bij the Raw en Real Sistertalk Podcast, dé plek waar je als holistische, zelfbewuste Mama als een van onze SoulSisters aanschuift in onze kwetsbare, openhartige & no bullshit gesprekken. Wij delen ons eigen authentieke innerwork met jou, zodat je ziet; dit heeft elke mama en zodat jij kunt onderzoeken hoe dit ook voor jou kan werken.

Dus als jij je afvraagt, ik ken al de spirituele wetten nu wel, maar hoe de f*ck pas ik het toe op mijn gezin?

Dan zit je hier helemaal goed. Luister lekker mee.

podcast 10

Podcast 10: Homeschooling.. again?! En 100-daagse challenge op mijn relatie

In onze 10e podcast bespreken wat er allemaal bij Marlous getriggerd wordt in de harde lockdown: triggers in de homeschooling met de kids, triggers binnen de relatie over die homeschooling en die direct weer een spiegel zijn van de wonden die er sowieso nog voelbaar zijn in de relatie. We bespreken praktische tips om jou eigen wonden te helen en de intentie voor een 100-daagse healing challenge is gezet. Enjoy!
podcast 9

Podcast 9: Hoe je nu eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor jouw innerlijke transformatie.

In onze 9e podcast schuift SoulSister Noeska bij ons aan. Zij is een super goede mindcoach en gespecialiseerd The Work van Byron Katie. We bespreken wat de key elementen zijn om jezelf in jouw innerlijke proces te begeleiden en nemen je mee in hoe wij dit zelf doen als coaches. Ook bespreken we een belangrijke valkuil, waar de meeste bewuste vrouwen elke dag opnieuw weer instappen. Dus wil jij weten hoe jij zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor jouw groei en transformatie luister dan mee naar deze aflevering!

podcast 8

Podcast 8: How to work your InnerChild - het kleine Marlousje aan het woord

In onze achtste podcast nemen wij je weer mee in het proces van ons eigen InnerWork. Marlous gebruikt een raw & real struggle om tijdens deze podcast haar InnerWork te doen. We laten je zien hoe InnerChild stukken ons sturen en ontrafelen dit aan de hand van hoe Marlous vastloopt op al verder willen zijn in het ondernemen en de Mindf*ck die daarbij hoort: “ik kan het niet”. Je hoort de transformatie tijdens het gesprek ontstaan en we nemen je stap voor stap mee in hoe jij dit in jouw eigen InnerWork kunt doen.

Podcast 7: Is dit mijn Intuïtie? Of.. stiekem een Mindf*ck?

In onze zevende podcast hebben we het over hoe jij het verschil kunt herkennen tussen emotionele vermoeidheid en lichamelijke vermoeidheid en waarom dat eigenlijk zo belangrijk is. Daarnaast hebben we het over de vraag waarin wij bewuste mama’s allemaal regelmatig vastlopen; volg ik nu mijn Intuïtie of is dit een Mindf*ck? En hoe we door alles steeds maar weer te bestempelen als goed en fout, wij onszelf en onze kids gigantisch in de weg zitten en onze Innerlijke Kindpijn zelf onbewust blijven voeden. 

Podcast 6: De opvoedstruggle is jouw Holy Practice

In onze zesde podcast hebben wij wat extra ‘laagjes’ uitgetrokken. We laten onszelf echt authentiek zien en nemen je mee in de processen die wij zelf Raw & Real doormaken, hoe wij dit met onze kids doen en hoe we dat in deze uitdagende corona tijd doen, ook op macroniveau. Daarnaast delen wij over ‘proberen’ zwanger te worden, hoe je een ziel kunt uitnodigen en hoe je dit kunt vertalen naar hoe we de corona crisis kunnen ontvangen als de heling die er nú nodig is in elke vorm waarin de crisis voor jou komt. Je struggle is je Holy Practice.

Podcast 5: Corona – Een vergrootglas op de gezinsdynamiek en hoe je daarmee kunt werken

Onze vijfde podcast gaat over de uitdagende gezinsdynamiek in corona tijden. Alle Mindf*cks, MommyMirrors en ook jouw InnerChild die je daarin kan ontmoeten. Die kleintjes spiegelen ons een hoop, dus de moeite waard om hierin te duiken. 

Podcast 4: De Problemen & Uitdagingen van het Moederschap

Onze vierde podcast gaat over de problemen en uitdagingen waar je in het moederschap tegen aan kan lopen en hoe je daar op vást kan lopen. We bespreken met je hoe wij daar mee om gaan, wat wij daarin als de oplossing zien én de noodzaak daarvan. Want we hebben deze problemen allemaal lieve mama’s!

Podcast 3: Strijd met je Kind & Controle als Moeder

Onze derde podcast gaat over weerstand en strijd met je kind en over controle hebben en willen houden als moeder. Duidelijke MommyMirrors dus, als je in deze strijd met je kind naar jezelf durft te kijken, in plaats van alleen maar naar je kind. We nemen je mee in wat je kunt doen om in die MommyMirror te kijken en hoe je daarna kunt loslaten. Daarnaast hebben we het over waarom wij doen, wat we doen, met The Mindful Sisters.

Podcast 2: Wat vertelt je lijf & energetische communicatie

Onze tweede podcast gaat over Innerwork; wat dat is en hoe je dat kunt doen en energetische communicatie vanuit je lichaam. Daarnaast hebben we het over onrust bij je kind die je niet kunt verklaren vanuit zijn/haar omgeving, waardoor je weet dat je kind jouw iets spiegelt en jij in die Mommy Mirror mag gaan kijken. We bespreken hoe je dat kunt doen en hoe je vervolgens kunt werken met wat je tegenkomt.

Podcast 1: First time met de billen bloot!

Deze eerste podcast geeft een kijkje in onze keuken van hoe wij rauw proceswerk doen om onszelf echt te helen, in plaats van alleen maar die quick fix waar we normaal gesproken allemaal zo snel voor gaan.
Marlous gaat met de billen bloot! Over zelfafwijzing en de struggles die ze in haar relatie tegenkomt. Verder hebben we het over hoe je naar je intuïtie kunt luisteren en over mindfucks

arrow_drop_up arrow_drop_down